Diversen bedrijven hebben ons de afgelopen 20 jaar mooie creatieve opdrachten gegeven.

Onze dank hiervoor is groot. Maar onze trots is misschien nog wel groter.

Daarom hieronder een aantal opdrachten / projecten die we graag met jullie delen:

Porsche PON - circuit Zandvoort

In opdracht van Porsche hebben wij de sport auto van hout ontworpen met als basis model de 911. We hebben deze workshop diversen jaren op het circuit van Zandvoort mogen uitvoeren tijdens de Historic Grand Prix. Naast de 911 hebben we ook de "sigaar" om gezet naar een houten model. 

Libema  (Speelland / Safari Park / Dierenrijk)

Op diversen parken van Libema hebben wij decoratief schilder werk geleverd. Safari Park en Speelland Beekse Bergen waren onze hoofd locaties. Daarnaast hebben we voor Dierenrijk Europa enkele educatieve borden geschilderd.

Watergoed - H&M

Watergoed is een prachtige locatie in Valburg / Gelderland. Wij leveren op deze locatie de creatieve workshops. O.a. tijdens de managers meeting van H&M. De gasten konden zelf een katoenen tas bedrukken (zeefdruk) met een door ons ontworpen lay-out. 

Social Sofa's

Social Sofa's is een begrip in Tilburg en ver daar buiten. Benkskes worden op een sociale werkplaats met mozaïek ingelegd. Van Eekelen Creatief heeft zowel de werkplaats in Tilburg als in Roosendaal 1 jaar begeleid. Daarnaast hebben wij diversen banken oa. voor de Kunst Biënnale in Oisterwijk zelf gemozaïekt. Werk van diversen kunstenaars hebben we daarvoor om gezet naar mozaïek.

Irak Duhok

Een unieke ervaring. Een mozaïek ontwerp van Rob van Trier aanbrengen op een wand van 60 x 5 meter bij een stuwdam langs de hoofdweg naar Duhok (Noord - Irak). Een van de medewerksters van Social Sofa's komt uit dit gebied en heeft deze opdracht geregeld. Peter Gijselhart is samen met een team 2 weken in Duhok geweest. 

Toyota Louwman & Parqui BV

Voor Toyota hebben we de Land cruiser omgezet naar een houten model. Tijdens de Toyota relatie dagen hebben we tijdens een ouder- kind workshop 500 auto's gebouwd.

Me Gusta  restaurant

Samen met een klein team heeft oa  van Eekelen Creatief in Waalwijk, Oosterhout en Den Bosch 3 Me Gusta restaurants gerealiseerd. Oosterhout en Waalwijk zijn vanaf de fundering opgebouwd. Van Eekelen was hierin verantwoordelijk voor de inrichting. Zowel in ontwerp als uitvoering. Mozaïek, muurschilderingen, fotobehang. Een stukje Spanje is op deze manier naar deze locaties gebracht.

Inn Style Maarssen -UWV

Inn Style is een top locatie aan de Maarse Veense Plassen. Wij leveren op deze locatie de creatieve workshops. Voor een grote opdrachtgever leveren wij jaarlijks 6 verschillende workshops (elk jaar in een ander thema). Aan elke workshop doen ca. 200 deelnemers mee. 

Flamco 

We leveren graffiti / street art workshops. Daarnaast spuiten wij ook zelf in opdracht. Bij Flamco hebben we iov WOP.nl 3 expansie vaten bespoten/ beschilderd tijdens een open dag in de productiehal. Deze vaten staan nu in de ontvangst hal. 

Formule  1 The Wall Utrecht

iov Carbon Events hebben we ivm 70 jaar Formule 1 the wall of champions gespoten / geschilderd. Hierin zijn alle winnaars van de afgelopen 70 jaar Formule 1 verwerkt. We gaan deze wand uitbreiden en hopen Max Verstappen erbij te kunnen gaan zetten.

Efteling

Aan de Efteling leveren wij diversen diensten. oa. Food sigining voor de events. De Evenementen Conciërge (een partner van ons) levert in het Efteling theater een technicus en een toneelmeester. Daarnaast hebben wij 40 champagne dragers ontworpen en uitgevoerd voor deze locatie.

Kadaster 

4000 deelnemers (400 per dag) schilderen samen in 1 week een 3D kaart van Nederland. Het kunstwerk (7 x 6 meter) wordt tijdens de feest avond onthuld in Event centrum Hart van Holland - Nijkerk. iov. Sportief Holland. Van Eekelen Creatief is verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van het concept.

Eigen Werk

Suzanne maakt ook vrij werk. Strakke lijnen en felle kleuren zijn kenmerkend voor haar doeken. Ook is er altijd een 3D object aanwezig in haar werken.