Naast onze workshops (waarbij vooral onze deelnemers creatief bezig zijn) zijn we zelf ook actief.

 

Kleur & Styling advies: Er komt veel kijken bij het kopen van een woning of een grote verbouwing. Diversen keuzes moeten in een korte tijd gemaakt worden. Kleuren, materialen, inrichting enz. Als je hier bij geholpen wilt worden ga je samen met onze kleur & styling adviseur aan de slag. Zo wordt het inrichten van een ruimte een leuke bezigheid. 

 

Wij leveren deze dienst voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.  Woningen, horeca, winkels, kantoren op al deze type locaties hebben wij wel een kleur & styling advies uitgebracht. Bij een aantal van deze opdrachten hebben wij tevens een deel van de uitvoering gerealiseerd.

 

Kunst op maat: Voor een aantal grote organisaties hebben we de opdracht gekregen een kunstwerk te vervaardigen voor hun jubilarissen. Muurschilderingen / Street Art en graffiti leveren we in opdracht. In juli 2020 hebben we een straat art ivm 70 jaar formule 1 gespoten.

 

3D objecten: Rekwisieten voor in diversen voorstellingen zijn door van Eekelen ism De Evenementen Conciërge gemaakt. Zo ook buffet tafels, champagne drager enz. In onze houtzagerij en atelier maken we zeer uiteenlopende objecten voor diversen bedrijven op maat.